ما وب سایت طراحی می کنیم


دلایل انتخاب دوربین IP

در بسیاری از پروژه های نظارت تصویری انتخاب سیستم IP یا آنالوگ مهمترین مشکل پیش رو است. نوع زیر ساخت ، امکانات و قیمت دوربین های IP و آنالوگ تفاوت زیادی با هم دارند.در این مقاله ده دلیل برای برتری دوربین های تحت شبکه معرفی شده است که با توجه به آن می توان دریافت در چه نوع پروژه هایی بهتر است از این دوربین ها استفاده شود.


اولین مزیت دوربین IP – رزولوشن بالا:
دوربین های تحت شبکه محدودیت کیفیت تصاویر دوربین های آنالوگ را ندارند. یک دوربین 5 مگا پیکسلی IP قادر به ارائه ی تصویر 10 برابر بزرگتر نسبت به یک دوربین آنالوگ با کیفیت 4CIF می باشد..
حداکثر رزولوشن دوربین های آنلوگ 704*480 پیکسل می باشد و این قابلیت در دوربین های تحت شبکه تا 29 مگا پیکسل قابل ارائه می باشد. بر خلاف تصور عده ای که این کیفیت مضاعف را تنها در بهبود رزولوشن تصویر می بینند، لازم به ذکر است که این کیفیت بالا در واقع قابلیت تصویر برداری از محدوده ی وسیعتری را نشان می دهد که خود موجب کاهش نیاز به تعداد دوربین های زیاد می باشد.
همانگونه که در تصویر بالا مشاهده می کنید، دوربین 5 مگاپیکسلی قابلیت تصویر برداری از فضایی بزرگتری را نسبت به دوربین های با رزولوشن پایینتر دارد.
همچنین در دو تصویر زیر می توانید مشاهده کنید که در صورت استفاده از دوربین های 2 مگاپیکسلی به جای دوربین های 600TVL می توان با تعداد بسیار کمتری از دوربین ها ، فضای مورد نظر را پوشش داد. در این تصویر از 8 دوربین 2 مگاپیکسل به جای 32 دوربین 600TVL استفاده شده است.


دومین مزیت – راحتی در نصب و راه اندازی:
دوربین های IP می توانند به راحتی به شبکه موجود در هر مجموعه متصل شوند. این دوربین ها برای ارسال اطلاعات و تصویر و تغذیه تنها به یک کابل احتیاج دارند.
در صورت وجود یک شبکه کامپیوتر در مجموعه دیگر نیاز به کابل کشی برای دوربین ها نیست و با استفاده از PoE می توان انرژی برق مورد نیاز دوربین ها را از طریق همین کابل شبکه تامین کرد. همچنین در صورت اتصال منبع تغذیه به یک منبع دیگر، دوربین ها هم به آن منبع متصل هستند..
همچنین برخی قابلیت های ویژه دوربین های IP بصورتی است که می توان از راه دور و از طریق همین کابل شبکه آن ها را تنظیم کرد. قابلیت هایی همچون تنظیم زوم ، تنظیم فوکوس و انتخاب پیکسل هایی از تصویر را می توان از طریق کابل انجام داد.


سومین مزیت – کاملا دیجیتال بودن:
برخلاف تصاویر دوربین های مداربسته آنالوگ ، تصاویر دوربین های IP پس از انتقال در فواصل دور و یا تبدیل به فرمت های دیگر دچار افت کیفیت نمی شوند. یک دوربین تحت شبکه می تواند استریم های متفاوتی برای مشاهده و یا ضبط تصاویر ارائه دهد. همچنین یک دوربین IP می تواند قسمت خاصی از یک تصویر را انتخاب کند و آنرا انتقال دهد تا پهنای باند و حجم ضبط کمتری مصرف شود.
نصب و راه اندازی یک دوربین به جای چندین دوربین ، هزینه ی نصب و تعمیرات را تا حد زیادی کاهش می دهد. همچنین انتقال بخشی از تصویر به جای کل آن می تواند پهنای باند کمتری اشغال کند.


چهارمین مزیت - هوش دوربین :
دوربین های IP می توانند علاوه بر ارائه ی تصویر امکانات بیشتری ارائه کنند. هوش طراحی شده در این دوربین ها می تواند فشاری که بر اپراتور وارد می شود را تا حد زیادی کاهش دهد، اطلاعات مهم کاری را منتقل کند و بهره وری سیستم نظارت تصویری را افزایش دهد.
با فعال کردن قابلیت تشخیص حرکت ، این دوربین ها می توانند هر اتفاقی در صحنه را بصورت خیلی سریع تشخیص و گزارش دهند. یک سیستم اخطار داخل دوربین ها تعبیه شده که در صورت مختل شدن عملکرد دوربین به سرعت اعلام خطر می کند..
قابلیت مفید دیگر دوربین ها امکان تشخیص مسیر حرکت است. این قابلیت می تواند یک مسیر مجازی از حرکت تمام اجزای متحرک تصویر را ترسیم نماید تا بتوان هر رویدادی را به راحتی دنبال کرد.
قابلیت های دوربین های IP می تواند با اضافه کردن امکانات دیگر افزایش یابد.


پنجمین مزیت – یکپارچگی کامل:
یک دوربین IP می تواند برق تغذیه دوربین، تصویر، صدا، کنترل ptz و ورودی و خروجی ها را از طریق یک کابل منتقل کند. این به معنای کاهش هزینه ، افزایش کاربری و ایجاد پتانسیل وسیع یکپارچگی می باشد.
در یک دوربین اسپید دام آنالوگ شما نیازمند یک کابل مجزا برای کنترل چرخش و زوم هستید. اگر شما نیاز به ضبط صدا هم داشته باشید نیازمند یک کابل دیگر هم هستید. این کابل ها علاوه بر دو کابل تصویر و تغذیه دوربین ، هزینه های زیرساخت نصب دوربین را به شدت افزایش می دهد..
علاوه بر هزینه های زیرساخت کمتر دوربین های IP این دوربین ها قابلیت یکپارچه سازی بیشتری نیز دارند. با استفاده از پورت های ورودی و خروجی ، کنترل تردد و باز و بسته شدن گیت ها را بدون نیاز به یک اپراتور را داشته باشید. همچنین با قابلیت پخش صدای دو طرفه ، اپراتور می تواند با شخصی که در تصویر دیده می شود صحبت کند. علاوه بر این دوربین می تواند با تشخیص صدا اخطار خاصی را فعال و یا ضبط کردن را شروع کند.


قابلیت ششم - امنیت داخلی:
دوربین های IP می توانند قابلیت دسترسی های مختلف با رمزگذاری را ارائه دهند. این بدین معناست که شما می توانید مشخص کنید چه کسی بتواند کدام تصاویر را مانیتور کند و تصاویر شما از هر نظر امن خواهد ماند.
تصاویر دوربین های آنلوگ امن نیست. بدلیل عدم رمزگذاری یا روشی برای تشخیص هویت ، تصاویر دوربین های آنالوگ براحتی قابل سرقت و یا حتی تغییر یا جابجایی می باشند و این باعث مشکل در نظارت تصویری می شود..
علاوه بر رمزگذاری HTTPS وپشتیبانی VPN ، دوربین های IP می توانند از فیلتر های IP address و IEEE 802.1x استفاده کنند.


قابلیت هفتم – حرکت شفاف:
در دوربین های IP مشکلات اسکن Interlace را دیگر نداریم . با استفاده از سیستم اسکن Progressive ، کل تصویر در یک لحظه برداشت می شود و در نتیجه یک تصویر با کیفیت عالی بدست می آید.
تمام دوربین ها تصاویر را بصورت خطوط برداشت می کنند. بیشتر دوربین های آنالوگ از سیستم Interlace برای اسکن تصاویر استفاده می کنند. این بدان معنی است که خطوط شماره های فرد در یک مرحله برداشت می شود و خطوط شماره ی زوج در مرحله بعد تصویر برداری می شوند. این دو زیر مجموعه در یک تصویر با هم ترکیب می شوند. مشکل این گونه اسکن در مواقعی پیش می آید که حرکتی در تصویر رخ دهد و ممکن است باعث تیره شدن تصویر شود.در شکل زیر تصویر سمت راست با سیستم Progressive و تصویر سمت چپ با سیستم Interlace اسکن شده است.


قابلیت هشتم – گسترش آسان:
سیستم های مبتنی بر IP به راحتی قابل گسترش می باشند. نیازمندی های شبکه کابل کشی این دوربین ها بسیار کمتر از سیستم آنالوگ می باشد با یک راه اندازی استاندارد دیگر محدود به یک تکنولوژی خاص نمی شوید.
اضافه کردن دوربین و یا قابلیت هایی به یک سیستم آنالوگ نیازمند کابل های جدید زیادی می باشد و هماهنگ کردن تجهیزات جدید با سیستم خاص شما به معنای محدود کردن به یک تامین کننده کالای خاص می باشد.
با استفاده از دوربین های IP شما می توانید به راحتی سیستم خود را گسترش داده و یکپارچه کنید و با هر نیازی که به مجموعه ی شما اضافه می شود می توانید یک عملگر هوشمند متناسب با آن به سیستم خود اضافه کنید. همچنین فروم هایی مانند ONVIF و PSIA تشکیل شده اند که کمپانی هایی که محصولات خود را با استاندارد های آن فروم هماهنگ می کنند، محصولات هماهنگ با هم را تولید می کنند.


قابلیت نهم – قیمت تمام شده پایین تر:
هزینه ی تمام شده برای یک سیستم IP برای تعداد زیاد دوربین بالا تر از یک سیستم آنالوگ محاسبه می شود. گرچه دوربین های آنالوگ قیمت پایین تری نسبت به دوربین های IP دارند اما هزینه ی تمام شده که با توجه به هزینه ی زیرساخت و هزینه ی سیستم ضبط کننده محاسبه می شود در سیستم IP پایین تر است.
علاوه بر این کابل کشی کمتر به معنای هزینه ی تعمیرات کمتر می باشد و سیستم قابل گسترش IP هزینه ی توسعه را پایین تر می آورد.


قابلیت دهم – امکانات جدید:
با یک سیستم IP شما می توانید فرصت ها و قابلیت های سیستم خود را با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی گسترش دهید. استاندارد open و ساختار plugin به معنای قابلیت تطبیق با آخرین تکنولوژی می باشد.با سیستم های IP براحتی می توان از رابط کاربری اینترنتی استفاده کرد. مدیریت سیستم و ذخیره سازی از راه دور قابل کنترل است . همچنین می توان از ذخیره سازی بر روی کارت های SD ، SDHC و یا سیستم های NAS استفاده کرد.

فروش و پخش دوربین مداربسته
     طراحی و اجرا شرکت پارسیان 

     Design by:  Parsian Company
گروه فناوری پارسیان|نرم افزار املاک،نرم افزارمشاورین املاک،برنامه املاک،نرم افزار املاک رایگان،طراحی سایت املاک
buy targeted web traffic
نرم افزار موبایل املاک نرم افزار جامع املاک پارسیان نرم افزار مشاور املاک ، نرم افزار مطب https://twitter.com/Parsianitg2 فیس بوک گروه پارسیان تویتر گروه پارسیان